Några blickar från veckan

Jag jobbar, kommer hem och vilar upp inför nästa dag.

Den här veckan håller jag mig också borta från träningen eftersom jag inte är helt kry. Därför gör jag inget annat än att jobba om dagarna och vilar om kvällarna. 

I söndags var det kanelbullens dag men faktiskt så åt jag ingen bulle den dagen. Men i måndags när jag och dottern var och handlade inne på Coop fick det något liknade. Ja i efterskott och då blev det gifflar med kanel. 

 

 

Vid köp av två påsar gifflar fick man en nyckelring på köptet. En liten giffel som ser lika god ut som en riktig giffel. Behövde faktiskt en ny nyckelring och då passade det perfekt.

 

 

I tisdags var det en riktigt tråkig dag. Det var mörkt och regnade hela dagen. Då blev jag sugen på gulaschsoppa med vitlöksbröd. Svepte in mig i en mysig pläd och kollade på Paradise Hotel via Dplay. 

 

 

Alltså jag måste bara tipsa om något gott!

Marabou chokladkaka med havssalt. Något som jag är beroende av just nu och inför helgen väntar en sådan på mig. Har ni inte smakat på den så gör det!

 

 

Snart är det helg igen och på fredag efter jobbet kommer även sonen till mig. Oj vad vi ska mysa och äta en massa gott. Har annars inga speciella planer inför helgen utan vi tar det som det kommer. Beroende på vädret och vad vi känner för.

Ska ni hitta på något skoj i helgen?

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Så skönt att bara vila och äta gott när man ändå ska ta det lugnt från förkylning. Älskar Marabou och originalet. Havssalt kan nog vara gott. Krya på dig vännen
    Kram

  2. Rätt att du tar de lugnt nu när du inte är helt kry 🙂 Jag har ätit bullar så de räcker o blir över, chefen kom förbi med en massa bullar sen personalen hade bakat också 😛 Men gifflar är de heller inget fel på. Mums! Hahah man känner sig som en kanelbulle själv snart 😉 Apelsin krokanten är så god, dock havssalt är ingenting för mig, blä 😛

  3. Ja vila är det bästa 💖ska nog bara ta det lugnt i helgen känner mig inte heller helt kry ,Älskar chokladen med havssalt en stor favorit.kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.