En helg med barnen

Vilken mysig helg!

Jag och barnen har haft en riktig mysig helg och därför har det ekat tomt här på bloggen. I fredags efter jobbet mötte jag upp barnen på stan. Vi gick till godis-affären “Hemmakväll” och köpte en massa godis. Sedan åkte vi hem och beställde hemkörning med mat från Saigon. Det blev flera bitar Sushi och en varmrätt som vi delade på. Resten av kvällen kollade vi på film och bara tog det lugnt.

 

 

Bilder från helgen

I lördags var vädret en aning sämre och det gjorde ingenting. Hade ändå flera projekt att göra och då fick jag passa på. Vi fick bland annat ett besök av en vän till mig som hade med sig en hund. Hunden kan stå på två ben och det var roligt att se. Synd att jag inte hann fotografera det. I söndags var vädret lika illa och då fortsatte jag med projekten som jag inte hann med dagen innan. Dotterns kompis kom även förbi och vi käkade chili con carne och hade söndagsmys. Helgen gick som sagt fort och har en hel del bilder att visa för er. Men det dyker upp här under veckan.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Verkar som du haft en trevlig helg, superkul.. liksom fått upp en del nytt i lgh, 👍.. Känns väl bra, ordning o reda sedan att få inreda själv och m sin egen förmåga måste kännas toppen, 😉.. Kramiz..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.