En hemtrevlig balkong

I helgen gjorde jag det lite mer hemtrevligt på balkongen.

Golvet på balkongen är sjukt iskall och väldigt ful eftersom den är gammal. Ja typ stenåldern haha. Har därför lagt en heltäckningsmatta som har en ljusgrå färg. Det gör att golvet blir varmare och att det samtidigt ser mycket hemtrevligare ut. Väggarna är katastrof och därför ville jag sätta upp någonting på väggen där det är som allra värst. Med hjälp av självhäftande krokar fick jag upp två stycken odlingsfickor. Just nu förvaras det ljung i plast. Funderar på odlingar till våren och därför får det vänta. 

 

 

Har även fått upp en ljusslinga som lyser så mysigt i mörkret.

 

 

Mattorna i fuskpäls som ligger på stolarna gör att det känns bekvämare att sitta där.

 

 

Detaljerna

I hörnet där vita bordet står med en växt på. Där vill jag hellre ha en stor blomkruka med en hög grön växt. Något som jag ska satsa på till våren. Min balkong är som sagt inglasad och därför kan jag inreda på balkongen året runt. Något som jag tycker är väldigt roligt för det blir även ett extra rum. Det kanske inte syns så mycket på bilderna men under fönstret är det rött. Där skulle jag sätta fast svart dekorplast i helgen. Men hade köpt hem för lite och får fixa det en annan gång. Rött har jag alltid haft svårt för när det gäller inredning och därför vill jag få bort det.
Återkommer med nya resultat när allt är klart. 

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. blev ju super fint . min kompis tycker det är kallt på hennes golv där ute hon har en sån grå som dej men hon la tidningar under mattan det är ju värmande men syns inte man har dem under liksom

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.