Inredning, Inspiration, Personlig, Tips

Våren har flyttat in på min balkong

Nu ska ni få se min stora förändring

 

I helgen stor städade jag på balkongen och gjorde om allt helt och hållet. Var så trött på inredningen och allt det smutsiga och kände för en förändring. Genom några idéer så blev resultatet exakt som jag ville ha det. Men vi börjar med några före-bilder till er som inte tidigare har sett min balkong.

 

Såhär såg det ut innan:

 

Fy fan vad fult och fattar inte att jag gillade det förut.

 

Nu välkomnar jag min nya rosa dröm:

 

Köpte en duschstång på Clas Ohlson som jag trädde på gardiner. Dessa gardiner hade jag i min förra lägenhet då jag inredde mycket i rosa färger. Nu återanvänder jag det rosa till balkongen som får sticka ut från all inredning inomhus. Där allt går i naturliga färger.

 

 

Skapade även en tvåsits soffa med hjälp av dynor, plädar och kuddar. Det enda som fick vara kvar var bänken för dom som inte gillar att sitta lågt. Har även en stol som kan ställas ut vid behov.

 

 

Det här blev riktigt mysigt och här ska jag spendera mycket tid under varma sommarkvällar.

 

 

På min baksida så finns det ett ställe där grenar har samlats i en hög. Valde ut några stycken som fick följa med hem. Satte fast dom i en blomkruka och med konstgjorda körsbärsblommor i grenarna. Nu har jag körsbärsblom på min balkong hela sommaren istället för endast under våren.

 

 

Har även tagit fram solcellslampor som får lysa fint om kvällarna.

 

 

Jag fick idéen att trä på två stycken gardiner så att lampan kan sticka ut emellan dom. På lampan hängde jag upp min hylla som har skapats av mig.

 

 

Alltså jag älskar min nya balkong och är så himla nöjd. En helt galen idé som äntligen är färdig.

 

 

Vad tycker ni om resultatet?

 

//PUSS