Inredning, Personlig, Vardag

Rosa städsaker

Städning hela dagen

 

Igår åkte mina rosa städlådor fram och höll på hela dagen. Fast inte inomhus utan det blev på balkongen. Jag vet att det kanske är för tidigt att putsa fönster men kunde inte låta bli. Hade världens skitigaste balkong samtidigt som jag är sugen på vår.

 

 

Ja hela balkongen behövdes skuras inklusive möbler och prylar. Textilerna åkte in i tvättmaskinen och gjorde större förändringar. Är så himla nöjd över resultatet och ska visa er väldigt snart.

 

 

Ena väggen på balkongen är jätte ful och har sina gamla skador. Därför dolde jag vissa delar av väggen med hyllor och andra saker. Vilket blev katastrof och fick en lysande idé. Att jag inte har tänkt på det tidigare?

 

 

Nu är min balkong så trivsam och mysig. Ni som följer mig på Instagram eller TikTok har förmodligen redan sett en liten del av min balkong. Men har gjort mycket mer än så.

Upptäckte igår kväll att jag har fått årets första solbränna i ansiktet och på halsen. Solen sken på mig hela dagen när jag städade på balkongen. Men nu ska jag sluta tjata om mitt städande.

 

Önskar er alla en fortsatt härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS