Inspiration, Personlig

Min önskelista

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Min önskelista av jultomten

Nu kände jag för att dela med mig av en personlig önskelista. Det är saker som jag inte hade tackat nej till och många av dessa har jag velat ha länge. Men lägger sällan pengar på mig själv och därför vill jag drömma mig bort med mina favoriter. Det handlar om porslin, heminredning, smycken, parfym och något extra mysigt.

Här ser ni ett kollage med favoriterna som jag önskar mig i julklapp. 

 

Porslin från Mateus // Smycken från Edblad // Skål och ljuslykta från Orrefors // Parfym från Miss Dior // Tofflor från Shepherd

 

Om mina önskningar

Jag har hur länge som helst suktat efter tallrikar från Mateus och speciellt från serien Bubbles. Allt det övriga i serien är lika vackert men i första hand önskar jag mig tallrikar.

När det gäller smycken så är jag väldigt svag för just enkla smycken. Märket Edblad erbjuder många fina enkla smycken och gillar att armband, halsband, örhängen och ringar matchar med varandra.

Serien Hallon från Orrefors är något som fattas i mitt hem. Gillar speciellt skålen och ljuslyktan med dessa vackra bubblor.

Jag har tidigare skrivit om en parfym som ligger högt upp på min önskelista. Det är en parfym från Miss Dior Absolutely Blooming som doftar helt underbart.

Mysiga tofflor är något som jag gärna använder och speciellt när jag springer ner till tvättstugan. “Okej jag erkänner att jag även har gått till mataffären med tofflor flera gånger under sommartider”. Annars ligger inte tofflor högt upp på listan men har fastnat för ett par från märket Shepherd.

Ni hittar alla produkter i kollaget via länkar som ligger precis under kollaget här ovanför.

Nu när det är Black Week så är det mycket reor överallt. Då passar det extra bra att fynda saker som man verkligen vill ha eller behöver. Såg att vissa saker från kollaget har väldigt bra nedsatta priser. Just nu när du läser inlägget så har kanske priserna sänkts ännu mera. Det kan du ta reda på genom att klicka på länkarna till vardera produkt. 

 

//PUSS