Skip to content
Inredning, Vardag

En nykomling från Orrefors

En kristallvas från Orrefors

Vann ett pris från Postkodslotteriet och valde då en kristallvas från märket Orrefors. Har sedan tidigare två ljusstakar från samma serie som jag fick hem via ett samarbete för några år sedan. 

 

 

Om serien

Både ljusstakarna och vasen är designade av formgivaren Lena Bergström. Det är en glasserie vid namn Carat som är inspirerad av juveler, ädelstenar och den klassiska slipade kristallen. Designen ger känslan av slipande diamanter som ställts på varandra och glittrar även som otänd. 

 

 

En annan serie från Orrefors

Jag har alltid varit svag för Raspberry-serien som designades av formgivaren Anne Nilsson. Det är en tidlös design med runda kulor som ger en mjuk kristallkänsla. Någon gång i framtiden vill jag skaffa mig två runda ljuslyktor och en skål från den serien. Här nedanför får ni se mina favoriter.

 

Orrefors Raspberry Vase | Stabo Imports

 

Vill även tillägga en sak till!

Igår publicerade jag ett känsligt blogginlägg om kaninerna. Har väldigt länge varit påväg att publicera den men ville bara hitta rätt tidpunkt. Igår var det kaninernas födelsedag och dom fyllde fyra år. Jag vet att kaninerna Jojo och Sessi har det jättebra och tänker på dom flera gånger varje dag. Något som jag kommer att göra resten av mitt liv. Tusen tack för alla era fina kommentarer och det värmer oerhört mycket i mitt hjärta. 

 

//PUSS

12 comments on “En nykomling från Orrefors”

  1. de fina ljusstakarna har jag inte men fina orreforts vasen blev det här med i från postkodlotteriet
    sen har jag hallonet sama som dej oxå de r så fina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *