Inredning, Inspiration, Personlig, Tips

Mina efterlängtade nykomlingar

" Inlägget innehåller annonslänkar "

 

Nu har jag äntligen något som jag har önskat mig i flera år!

 

Alla som jobbar inom landstinget får ett gåvokort inför varje jul där man får välja något från ett begränsat sortiment. Det finns allt möjligt som sängkläder, köksredskap, inredningsdetaljer, smycken och mycket mer. I början stod det mellan ett halsband från Edblad och två ljuslyktor från Orrefors. Till slut valde jag ljuslyktorna för dessa från serien Hallon har jag velat ha i många år. Nu är dom här!

 

 

Långt innan jag fick hem gåvokortet så skapade jag en önskelista som ni fick se här <— på bloggen. I den listan fanns bland annat halsbandet från Edblad och dessa ljuslyktor från Orrefors. Vilket sammanträffande att jag fick välja en av alla önskningar i julklapp.

 

 

Åh jag älskar dom och kolla bara så fina de är! Tycker att dom släpper ut otroligt vackert sken när man tänder upp dom. Har verkligen fastnat för transparenta inredningsdetaljer på senaste tiden och dessa passar året runt. Så tidlösa och stilrena!

 

 

Nu kan jag inte länka till gåvokortets hemsida men istället finns dessa underbara ljuslyktor från Orrefors <— här och det är fortfarande rea på dom. Nu är det bara skålen som fattas från samma serie och hoppas att jultomten ger mig den nästa år.

 

 

//PUSS