Personlig, Skönhet, Vardag

Jag har hittat den rätta och är förälskad

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Alltså jag har blivit kär!

Eller ska man säga förälskad? Nu menar jag i en doft som är helt magisk och har aldrig känt så här förut. Ja därför kan man jämföra den känslan med en förälskelse.

I helgen smög jag in på kicks för att lukta på en doft från Miss Dior. Har hört så mycket positivt om denna doft och därför ville jag testa på den. Jag sprayade på min handled för att se hur doften utvecklar sig efter ett tag. Alltså såhär gott har aldrig en parfym doftat på mig! Dessutom höll doften till dagen efter trots att jag hade duschat och tvättat händerna flera gånger. Då menar jag inte att det doftade starkt utan man kände doften när man luktade på handleden.

En ljus och fräsch doft som passar året runt. Herregud vad lycklig jag skulle bli om denna parfym blev min en dag!

 

 

Att hitta en doft som passar mig är jättesvårt.

Eftersom många dofter luktar alltid annorlunda på mig jämfört med andra. Därför ska man låta en doft sitta kvar i flera timmar eftersom den förändras på alla individuellt efter ett tag.

Genom åren har jag lärt mig att mörka dofter blir ännu mörkare på mig. Det är liksom något som slår ut på mig så därför kan jag inte använda vilken parfym som helst. Har även varit med om att vissa ljusa dofter kan dofta mörkare på mig än på andra. Men den här parfymen från Miss Dior har äntligen hittat mig. Eller jag har hittat den rätta och blivit förälskad. 

Nu när reorna är igång så kan man passa på att kika närmare på dyrare parfymer.

Ni hittar denna underbara doft genom att klicka på denna länk <—

 

//PUSS