Personlig, Tips, Vardag

Få hem gratis saker

Att få hem saker gratis är aldrig fel.

 

Speciellt nu när allt har blivit så himla dyrt och då vill man spara in på allt som går. Att exempelvis få hem gratisprover på alla  möjliga saker som bindor, ansiktskräm, parfymer med mera. Då sparar man några kronor ett tag och det är bättre än ingenting. Här nedanför ser ni några av mina gratisprover som jag har samlat på mig under hösten.

 

 

Här om dagen landande äntligen mitt väntande gåvokort från Landstinget. Det är också ett bra tillfälle att få hem något som man annars inte vill lägga pengar på. Faktiskt över förväntan så fanns några saker från min önskelista som jag har delat med mig av. Ni får se en annan gång om vad jag valde från önskelistan.

 

 

Fy vad det snöar ute och det blir så varmt att ha på sig huvan. Därför är det riktigt skönt att vara inomhus just nu. Men är så himla irriterad på en sak!

I över en vecka har det pangats en hel del och jag tycker inte alls att det är okej. Tycker att det är så synd om alla djuren som blir rädda och det får räcka med nyårsafton. Varför ska folk helt vilt panga smällare flera dagar innan och flera dagar efter när nyårsafton faktiskt handlar om en dag. Nu räcker det!

Ville bara gnälla lite av mig om det och kan tänka mig att många undrar hur jag har fått tag i gratis prover? Googlar man på ordet gratis så kommer det upp en hel del och då hittar man även bloggar som tipsar om allt möjligt inom ämnet. Har även fler andra tips men det får jag dela med mig om i ett annat inlägg framöver.

 

 

//PUSS