Inredning, Personlig

Detaljer från hemmet

Det var ett tag sedan jag visade några detaljer från mitt hem.

Fotograferade några bilder i helgen som var eftersom jag gjorde några mindre förändringar. Var sugen på att dra igång hösten på riktigt men valde att vänta ett tag till. Ett väldigt klokt beslut och nu får ni se några stycken bilder. 

 

 Hängande ljusstake!

Hittade den här ljusstaken i ett skåp där den låg och dammade. Den fick hängas upp på en vägg i hörnet av vardagsrummet. Själva ljuslyktorna som egentligen tillhör ljusstaken var trasiga men hittade tre andra som passade i den. Tycker att det blev så fint med dessa ord på vardera ljuslykta. Det är orden Love, Hope och Faith.

 

En vas och tre ljuslyktor!

Ni som följer mig på Instagram har sett den här vasen och dessa tre ljuslyktor från lagerhaus. Nej nu kom jag på att i söndags visade jag några bilder på dom även här på bloggen. Haha ibland är minnet alldeles för kort.

 

Två stora tavlor!

Den här hörnan har jag också visat för er i ett tidigare inlägg och min monstera växer så att det knakar. Får snart skaffa mig en ännu större kruka till den. Annars är tavlorna mina favoriter på den här bilden. Älskar att dom är stora och har ramar i guld. Motiven passar perfekt i vardagsrummet och dessa tavlor ger ett stort lyft i inredningen. 

 

   

En rund hylla!

Här är min favorit i hallen och då menar jag den runda hyllan. Har placerat om några prylar på den och gillade nya resultatet bättre än tidigare. Jag vet att det är helt fel datum bredvid ugglan men har inte brytt mig om att ändra den varje dag. Senast var det den 21 juli under semestern.

Det var en liten rundvandring bland mina favoriter och snart kommer det bli ännu mera liknande inlägg. Hoppas att ni gillar det och ni får gärna kommentera era önskemål om vad ni vill se/läsa om här på bloggen!

 

//PUSS

 ♥