Inspiration, Skönhet

Läppstift som sitter som berget

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

 

Håller verkligen hela dagen!

Jag måste bara tipsa er om något! Det är ett flytande läppstift från Maybelline Superstay Matte Ink som är hur bra som helst. Eftersom den sitter som berget och verkligen håller hela dagen.

 

 

Trodde aldrig att den skulle vara så bra och beställde först en för att testa. Hade inga förväntningar men ville ändå ge den en chans. Första gången jag provade den var under min semester.

 

 

Så här gick det till!

Applicerade ett lager på morgonen, åt och drack under dagen utan att lägga på något nytt lager. När jag tvättade bort sminket satt färgen fortfarande på plats och struntade  i att gnugga bort läppstiftet. Dagen efter hade jag kvar färg på läpparna och hur sjukt är inte det? Fick verkligen gnugga bort färgen.

 

  

 

Om SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick

Denna läppfärg har intensiv färg som håller i 12 timmar. Applikatorn är pilformad och ger en matt finish efter ett enda drag. Själva formaulan har en krämig textur och ger en mjuk känsla på läpparna. Finns i väldigt många färger som från nude-rosa till färgstarkt lila. 

 

 

Som ni ser så har jag köpt två färger till och använder dessa varje dag. Har flera kollegor på jobbet som också har upptäckt detta mirakel och har bara hört bra om den. Priset ligger på runt hundra lappen och därför kan man unna sig med flera olika färger.

Ni hittar läppstiftet genom att klicka här <—

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6