Hade en sådan tur

Vilken tur jag hade!

Nu blir det mycket jul här på bloggen. Lovade er att visa min nya adventsljusstake som jag pysslade med i helgen.

Hade en sådan tur för en gångs skull! På Åhlens hemsida hittade jag en jättefin rund ljusstake men den var slutsåld online. Kollade då upp om den fanns i lager i fysiska butiken och det gjorde den. I fredags efter jobbet mötte jag upp sonen på stan. Då gick vi direkt in på Åhlens för att köpa ljusstaken. Jag gick runt och letade väldigt länge och tillslut frågade jag en personal om hjälp. Det visade sig att dom var slutsålda och på nätet var det inte registrerat. Men min magkänsla sa något helt annat och bestämde mig för att gå ett varv till. Sedan gick vi ner mot utgången där det stod några prylar uppstaplade på ett bord. Jag gick och kollade bakom alla prylarna och där låg det en rund ljusstake och väntade på mig.

Blev så himla glad och köpte den då direkt. Tänk att jag fick ta på den sista och nu är den min!

 

 

Köpte även mossa och kottar på Åhlens, fyra ljus på Entre och två juldukar på Hemtex.

 

 

Torkade apelsinskivor i ugnen och dom passade jättebra i mossan bland kottarna. 

 

 

Det var faktiskt sonen som dekorerade adventsljusstaken och det blev så himla fint.

 

 

Oj det blev väldigt många bilder på ljusstaken men jag får inte nog av den haha. Men nu är jag redo inför första advent som redan är på söndag. 

 

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

  1. Vilken himla tur att du tog det där extra varvet på Åhlens. Ljusstaken var verkligen superfin. Jag har börjat lite smått med att fixa advent här hemma. Men det är ju först på söndag som adventspyntet ska vara framme

  2. alltså ibland .
    samma med mina ljusstakar ja köpte till köket de va slutsålda överallt ( på åhlens) 🙂 vi ringde runt lite till alla o lyckade lägga undan två istan o hämta direkt ibland har man lite tur

    va fin den blev . vill ha något nytt oxå i år
    kul när du flyttat me nytt oxå
    kram kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan