Vardag

Sjukstuga

Idag blev det en sen uppdatering!

Eftersom min förkylning har brutit ut ordentligt. Fy det var längesedan jag hade en rejäl förkylning och har verkligen inte tid med det här. Har legat i sängen hela förmiddagen men nu ska jag försöka att få lite gjort här hemma. Eftersom jag inte orkar fixa till mig visar jag några snapshat bilder med filters. Försökte klämma ut ett litet leende men det var inte lätt haha.

 

 

Jag har fått äran att låna en borrmaskin för jag har ett projekt på gång. Det är något som jag ska ta tag i dag trots allt. Får ta igen vilan senare mot kvällen.

 

 

Igår var det den 6/9 och jag brukar skoja om att det är 69:ans dag. Tyvärr hade jag ingen att fira det med men lyckades ta en klockren bild. Har en kompis som har samma snuskiga humor som mig som jag skickade den här bilden till igår. Hoppas inte någon tar illa upp men bjuder den här bilden även här på bloggen.

 

 

 

Nog om detta!

Nu ska jag försöka att piggna till, sätta på mig kläder och ta tag i den här dagen. Hade även tänkt rensa grejer och gå ut till förrådet men får se om jag orkar det.

Önskar er alla en mysig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥