Personlig

Dagens utmaning – Dag 10

 
Gamla bilder på mig
 
 
 
 
 Egentligen hade jag tänkt lägga upp ännu äldre bilder på mig men jag hittade inte dom på datorn. Istället plockade jag ut några äldre bilder från min Facebook som är runt 7 eller 6 år gamla tror jag.
Usch vilka smala ögonbryn jag har haft en gång i tiden och jag fattar inte varför jag ens hade det då haha. Jag har även varit mycket blondare än på den största bilden och blond kommer jag aldrig någonsin att bli igen. Innan jag träffade barnens far var jag platinablond och skulle jag ha den färgen idag så skulle jag se ut som en gammal tant haha.
 
Men jag lovar att visa mina ännu äldre bilder en annan gång så fort jag hittar dom!
 
  
Dag 01 – En bild på mig + 5 saker om mig själv 
Dag 02 – Tre saker som finns i mitt hem √
Dag 03 – Favoritårstid 
Dag 04 – Vad som finns i min väska 
Dag 05 – Bild på vad jag senast köpte 
Dag 06 – 5 olika bilder från 2015 
Dag 07 – 3 artister jag gillar √
Dag 08 – Favoritsaker √
Dag 09 – Mina rädslor
Dag 10 – Gamla bilder på mig
Dag 11 – Visa mitt favoritplagg
Dag 12 – Min sommar
Dag 13 – Favorit tv-serier
Dag 14 – En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 15 – Två saker jag längtar efter
Dag 16 – Mina favoritplatser
Dag 17 – Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 18 – Vad jag hade på mig i dag
Dag 19 – Min favoritlåt och varför
Dag 20 – Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 21 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
  Dag 22 – Den bästa dagen på året och varför
Dag 23 – Min dag i bilder & text
Dag 24 – Vad jag vill göra när jag går i pension
Dag 25 – Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 – Min favoritparfym
Dag 27 – Detta är jag beroende av
Dag 28 – Hur jag firar julafton
Dag 29 – Någon jag vill byta liv med en dag och varför 
Dag 30 –  Mina husdjur
 
 
//PUSS