Vardag

Halloween

 
Som jag har nämnt tidigare åkte jag och ungarna in till Örebro i lördags där vi hade en halloweenfest för barnen.
 
 
Festen var med några av mina kollegor med sina barn då vi hade hyrt en gympasal där alla barnen fick springa av sig i olika hinderbanor. Här ser ni en bild på tösen där hon hade valt en annan klänning istället för sin nya halloweenklänning. Hon ville ha på sig en enklare klänning efter att hon fick veta att det skulle bli hinderbanor för annars skulle det bli osmidigt för henne.
 
 
 
Det var runt 20 stycken barn men jag visar endast bilder på mina barn eftersom jag har inte frågat kollegorna om tillåtelse.
 
 
 
Lilleman ville inte vara med på bilder alls då han gömde sig i ett hängande spöke.
 
 
 
Jag hade målat mina naglar röda med matt lack ovanför. Kanske inte så intressant men det är den enda bilden på mig från festen. 
 
 
 
Det blev även fika då några kollegor hade med sig en massa gott.
 
 
 
Så himla fint de hade gjort och jag fick tyvärr inte med allt det goda på bild.
 
 
 
 Festen blev riktigt lyckad och det var så roligt att få träffa kollegornas barn. Lilleman hängde mycket med en kille i hans ålder som han blev extra förtjust i. Pojkarna var lika busiga med lika mycket energi.
 
På hemvägen gick jag och ungarna till en pizzeria medan vi väntade på bussen och åt pizza. Vi hann även med en liten promenad i området då tösen fångade några Pokémons och lilleman hade kvar sin energi. Han sprang runt och klättrade på allt och jag förstår inte hur han kunde vara så himla pigg. Men när vi kom hem blev vi trötta alla tre då vi somnade i soffan till en film. 
 
 
//PUSS