Skip to content
Allmänt, Personlig

Så jag såg ut

Gamla bilder på mig

Jag har hittat några väldigt gamla bilder på mig från Facebook. Har inte lagt upp något där på länge och därför finns det bara gamla bilder där.

Vi börjar med nummer 1!

Herrgud vad smal jag var på den tiden och blir idag äcklad. Har inte sett dessa bilder på mig väldigt länge och därför förträngt dom. Här ser ni en bild på mig och sonen när vi med familjen åkte ut med båten.

 

 

Bild nummer 2!

Här är en till bild från en semester och tror att vi var i Kålmorden? Alltså jag skulle aldrig vilja bli sådär smal igen men på den tiden mådde jag inte bra i själen. Hade gått in i väggen och kämpade mot min panikångest. 

 

 

Bild nummer 3!

Kommer ihåg när jag hade ögonbryn som smala streck. Fy vad fult och här ser ni ett exempel. Läste att smala ögonbryn från 90-talet gör comeback i år. 

 

 

Här kommer det en till som man ser ännu tydligare på dessa smala streckögonbryn.

 

 

Jag vet att man inte ska klanka på sig själv för det är inte okej. Vi alla är olika och vi ska älska oss precis som vi är. Idag ser jag inte alls likadan ut som på bilderna och därför var det roligt att kritisera dom. Trots att det inte är okej.

Sista bilden tycker jag är riktigt härlig.

 

 

Det är en gammal bild från när jag var ute på krogen med syrran och några polare. Tror att vi var på Göta Källare? På den tiden fanns det fotografer som fotograferade folk som festade. Sedan la dom upp bilderna på hemsidor. Det var därifrån denna bild blev fotograferad. Ja jag antar att ni fattar att jag är pinglan till vänster. Haha jag kallade mig för pingla eftersom där såg jag hyfsat bra ut.

Vill ni se fler gamla bilder från mitt förflutna? Isåfall kan jag leta fram några fler inför kommande inlägg. 

 

//PUSS

7 comments on “Så jag såg ut”

  1. Fint ändå att du kommit så långt sedan dessa bilderna var tagna!
    Har för övrigt också hört att de smala brynen kommer tillbaka och jag får PANIK av tanken, jag som har världens buskigaste bryn haha!

  2. Jag tyckte det var jättekul att se gamla bilder på dig. Jag har lite samma känsla som du har när jag ser gamla bilder på mig själv. Och egentligen är det ju inte kroppen vi ser ner på utan vårt dåliga mående som gjorde att vi såg ut som vi gjorde.

  3. Ibland är det skönt och bra att påminna sig själv om hur långt man kommit genom att titta tillbaka på bilder. Har liknande känslor när jag tittar tillbaka på mig själv och tror det är ganska naturligt att vara kritisk. 🙂 Kram <3

  4. Det är alltid en viss känsla att se bilder på sig själv från förr. Modigt att du delar med dig, kul att ta del av!

    Svar: Tack för att du berömde mitt handgjorda bebiskort.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *