Facebook sida för blogg

Nu har jag äntligen ändrat min bild som jag har på min Facebook sida. Den här bilden känns mer som jag med den rosa klänningen och rosa rosor. Jag tog hur många bilder som helst men som vanligt blir aldrig bilderna bra när jag kollar i kameran. Därför ser det ut som att jag sover på alla bilder.

 

 

 

 

Den här headern skapade jag via befunky som är ett gratisprogram där man kan välja mellan många olika designer. Jag brukar bara göra kollage via den sidan men det finns även mycket mer som man kan göra. Annars använder jag gratisprogrammet Picasa när jag gör en nya header till bloggen och funderar på att göra en helt ny header igen med en annan bild. Har haft samma bild så himla länge och därför är det på tiden med några förändringar.

 

Men nu tillbaka till min Facebook sida!

På senaste tiden har jag inte varit så aktiv på min Facebook sida för min blogg men ska komma igång igen. Ni hittar mig här <— om ni vill följa mig där?

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Det där med bilder på sig själv känner man igen. Rätt frustrerande när man tagit hur många bilder som helst och så är det bara två utav dom som blev bra. Tycker din header blev fint. Känns också en aning romantiskt med buketten – jättefint! ^^

  2. FB-sida för bloggen, dit har ej jag kommit än,haha. Bra bild på dig i alla fall.
    Svar: Men åh så himla synd, vore ju så ballt att få träffa dig. Vi har ju följt varandra ett bra tag nu!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.