Personlig

Dagens utmaning – Dag 16

 
Mina favoritplatser
 
Den här utmaningen var lite svår för det enda stället jag kan komma på just nu är hemma i min soffa haha. När ungarna inte är hos mig tillbringar jag mycket av min tid i soffan eftersom jag gör allt där. Äta, blogga, titta på TV, betala räkningar, pratar i telefon och mycket mer. På helgerna blir det mycket mys både med och utan barn, med andra ord jag älskar min soffa! 
 
 Här kommer bilder på min soffa från olika hörn.
 
 
 
Jag vill gärna ha det mysigt och försöker att göra det väldigt trivsamt med kuddar, plädar och ljusstakar samt ljuslyktor runt omkring.
 
Just nu kommer jag tyvärr inte på några fler favoritplatser men det får jag återkomma med om jag kommer på något senare. Visst borde sängen även vara en favoritplats men den sängen som jag sover i är inte tillräckligt skön eftersom jag har inte hunnit köpa hem en bättre madrass.
 
Nästa utmaning dag 17 är nog lite lättare och den utmaningen återkommer jag med här i dagarna.
 
 
Dag 01 – En bild på mig + 5 saker om mig själv  √
Dag 02 – Tre saker som finns i mitt hem √
Dag 03 – Favoritårstid √
Dag 04 – Vad som finns i min väska √
Dag 05 – Bild på vad jag senast köpte √
Dag 06 – 5 olika bilder från 2015 √
Dag 07 – 3 artister jag gillar √
Dag 08 – Favoritsaker √
Dag 09 – Mina rädslor √
Dag 10 – Gamla bilder på mig √
Dag 11 – Visa mitt favoritplagg √
Dag 12 – Min sommar √
Dag 13 – Favorit tv-serier √
Dag 14 – En av mina favoritbilder som jag själv tagit 
Dag 15 – Två saker jag längtar efter 
Dag 16 – Mina favoritplatser
Dag 17 – Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 18 – Vad jag hade på mig i dag
Dag 19 – Min favoritlåt och varför
Dag 20 – Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 21 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
  Dag 22 – Den bästa dagen på året och varför
Dag 23 – Min dag i bilder & text
Dag 24 – Vad jag vill göra när jag går i pension
Dag 25 – Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 – Min favoritparfym
Dag 27 – Detta är jag beroende av
Dag 28 – Hur jag firar julafton
Dag 29 – Någon jag vill byta liv med en dag och varför 
Dag 30 –  Mina husdjur
 
 
//PUSS