Outfits

Mitt guldfiskminne

 
På grund av min utmattning av långvarig stress får jag väldigt lätt tillbaka mina negativa symtom som är varningstecken på att jag stressar igen. Det är just den biten som jag måste träna på men tyvärr är det mycket lättare sagt än gjort.
 
Klänning från gina tricot // Kappa från esprit // Overknee från nly shoes // Halsband från glitter
 
 
Det är på jobbet mina symtom blir som värst eftersom där går min hjärna i högvarv hela tiden och nu har det gått så långt att jag glömmer saker hela tiden. Jag kan stå i väntrummet och har glömt bort vilket namn jag ska ropa upp fast jag såg namnet för mindre än en minut sedan. Jag kan ställa fram saker, gå iväg och därefter glömma bort vad jag hade gjort. Det här kallar jag för guldfiskminne och dessa symtom kommer oftast i samband med stressiga perioder. 
Fast skillnaden från förr är att jag är medveten om det här och stresshanteringskurserna som jag går på har lärt mig väldigt mycket. Både hur hjärnan funkar, hur kroppen reagerar och vad som händer vid långvarig negativ stress. 
Därför har jag börjat att skratta åt mina små misstag som händer och erkänner att just nu har jag fått ett guldfiskminne. Men med träning, tid och tålamod ska jag se till att den där jädra guldfisken simmar ur mitt huvud så snart som möjligt för där hör den minsann inte hemma!
 
 
//PUSS