Allmänt

Dagens utmaning – Dag 22 och 28

 
Den bästa dagen på året och varför // Hur jag firar julafton
 
 Nu var det längsedan jag gjorde den här utmaningen och året närmar sig sitt slut. Därför slår jag ihop två utmaningar eftersom jag inte kan komma på någon annan dag under året. Hade det varit förra året hade jag inte valt julafton eftersom allt bara var skit då men i år har jag väldigt bra planer.
 
 
 
 
I år åker jag och barnen till min mamma och syster som bor i Stockholm där vi kommer att stanna fram till annandagen. På julafton morgon får ungarna en varsin julstrumpa med spännande innehåll och därefter äter vi risgrynsgröt till frukost. Vi ska käka julmat och kolla på Kalle Ankas jul hos några andra släktingar och där blir det även julklappsutdelning. På kvällen åker vi tillbaka till mamma där vi avslutar kvällen. 
 
 
 
 
Julafton blir den bästa dagen på året eftersom familjen blir samlad då vi bara umgås, äter god mat och har det mysigt tillsammans. 
 
 
Dag 01 – En bild på mig + 5 saker om mig själv  √
Dag 02 – Tre saker som finns i mitt hem √ 
Dag 03 – Favoritårstid
Dag 04 – Vad som finns i min väska
Dag 05 – Bild på vad jag senast köpte
Dag 06 – 5 olika bilder från 2015
Dag 07 – 3 artister jag gillar
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Mina rädslor
Dag 10 – Gamla bilder på mig
Dag 11 – Visa mitt favoritplagg
Dag 12 – Min sommar
Dag 13 – Favorit tv-serier
Dag 14 – En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 15 – Två saker jag längtar efter
Dag 16 – Mina favoritplatser
Dag 17 – Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 18 – Vad jag hade på mig i dag
Dag 19 – Min favoritlåt och varför
Dag 20 – Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 21 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
  Dag 22 – Den bästa dagen på året och varför
Dag 23 – Min dag i bilder & text
Dag 24 – Vad jag vill göra när jag går i pension
Dag 25 – Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 – Min favoritparfym
Dag 27 – Detta är jag beroende av
Dag 28 – Hur jag firar julafton
Dag 29 – Någon jag vill byta liv med en dag och varför 
Dag 30 –  Mina husdjur
 
 
//PUSS