Allmänt

Drömmen om en personlig bastu

  
Tänk om jag skulle ha äran att äga en helt egen bastu!
Det vore liksom en dröm och speciellt nu under denna kalla vintertid. Att komma hem efter en heldag i skidbacken sådär lite småfrusen då jag har en bastu som jag kan värma upp mig i. Det är både härligt och avslappnande där jag gärna kopplar av. Att känna värmen och ångan samt höra fräset från stenarna då muskler, leder och hud blir skönt mjuka. Efterråt får det bli en avkylning som kan ge en riktig kick.
 
 
 
 
Det finns en hemsida som heter bastuspeciallisten där jag gärna kikar in för att drömma mig bort för tillfället. Där hittar jag även en hel del inspiration på olika bastun och vem vet i framtiden? Jag kanske kommer få äran att äga en bastu i framtiden då det vore en dröm. Då skulle jag vilja designa en personlig bastu efter mina kreatia tankar och idéer. Det finns torr-, våt-, ång- eller örtbastu att välja mellan och jag hade valt en torrbastu. 
 
 
 
Ett måste är att ha en stämmningsfull belysning för det gör så himla mycket. 
 
 
//PUSS