Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Organisk, naturlig och vegansk hudvård!

– I samarbete med Nordic Beauty Bar – 

Dags för skrubbning

Nu när sommaren närmar sig så blir det dags att börja skrubba huden. Något som behövs efter den långa vintern. Längtar tills min hy får en solkysst färg för då känner jag mig mer fräsch. Därför är det bra att börja skrubba huden god i tid så att solbrännan sitter bättre och får en jämnare färg.

 

 

Hudvårdsprodukter hos Nordic Beauty Bar

Hos Nordic Beauty Bar finns det en hel del hudvårdsprodukter och har kikat närmare på deras kroppsskrubb. Där hittar du organiska, naturliga och veganska hud- och hårvårdsprodukter. Något som är en bra omtanke för våran planet. Deras produkter kan både återvinnas eller återanvändas eftersom produkterna förpackas för den anledningen. Tycker också att det är viktigt att inget är testat på djur. Något som deras produkter inte gör. Det är som sagt väldigt bra att använda body scrub. För skrubben tar bort döda hudceller, huden blir mjukare och ger lyster. Även blodcirkulationen sätter igång under själva behandlingen. Huden kommer att kännas lenare och rekommenderas att skrubbas på lätt fuktad hud. Sedan är det bara att massera in skrubben på hela kroppen. 

Här har jag plockat ut några produkter som finns på deras hemsida. Ska skriva lite djupare om två av dessa produkter som har skapat mig ett intresse.Alba 1913 bodyscrub

Vi börjar med Alba 1913 bodyscrub som innehåller sockerkristaller. Under regelbunden användning så avlägsnar död hud samtidigt som huden återfuktar och blir mjukare. Innehåller naturliga oljor och bivax som gör huden fastare och har en uppfriskande doft som ger energi.

 

Purite Saltscrub

Nästa produkt är Purite Saltscrub som jag är nyfiken på. Det är en saltskrubb med salt från döda havet. Jag har en fet hud och den här kan användas som fördel för personer med fet och problematisk hud. Den här skrubben rengör huden på djupet och stärker samt förbereder att ta emot näringsämnen. Innehåller även andra ingredienser som grön lera och kalkolja. Det får huden att återskapas successivt och ger en uppfriskande effekt.

Vilket härligt väder vi har haft denna helg. Har varit ute och promenerat och suttit på balkongen under dagens solstrålar. Det fick mig att tänka på att sommaren snart är här och då är det dags att börja förbereda huden. Då vore det perfekt med dessa kroppsskrubbar som förbereder huden inför sommaren. Förutom en fräschare färg så ser man alltid piggare ut. Något som jag längtar efter.

 

 

 

– I samarbete med Nordic Beauty Bar –

 

//PUSS

 

4 comments / Add your comment below

  1. Underbart, tack för tipset! Skrubb är något jag behöver just nu då min hy blivit sämre med den här graviditeten till skillnad från min förra. Hoppas att du fått en fin påsk <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan