Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

DIY – Före och efter

Nu är det dags att visa er min förvandling.

Med hjälp av dekorplast kan man göra om mycket och gillar resultatet. Jag har sedan många år tillbaka haft dekoplast med vit marmor på några möbler i vardagsrummet. Men nu är jag så trött på marmor och kände för en förändring. Köpte hem nytt dekorplast i färgen ek och här ser ni en förebild.

Före:

 

Efter:

 

Till en början ville jag endast ha dekorplast på övre bordsskivan som innan med marmor. Men det slutade med att jag även klädde kanterna och gjorde detsamma med undre bordet. Bordsbenen är i silver och täckte dom med svart dekorplast. Något som jag då redan hade hemma. Nu till övriga möbler i vardagsrummet!

Här är en förebild på mitt avlastningsbord:

 

Efter:

 

Blev jätte nöjd över resultatet. Har två blombord som jag gjorde detsamma med.

 

Före:

 

Efter:

 

Det här blev också mycket bättre och satte blomkrukorna i två stora korgar. Dessa korgar har jag haft till förvaring i badrummet men tycker att dom är för fina för det. 

Vad tycker ni om resultaten?

Har lite mer att visa för er i framtida inlägg. Det är om hur man kan få en mysig belysning på ett väldigt enkelt sätt. På ett eller flera ställen beroende på hur man vill ha det. 

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan