Australian Glow

” Inlägget innehåller annonslänkar “

En brun utan sol!

Har hört mycket gott om en brun utan sol mousse från Australian Glow. Därför har även jag skaffat mig en. Har ännu inte provat den eftersom jag vill vänta tills huden är blek igen efter all solbränna.

För ett tag sedan visade jag för er en annan brun utan sol men har inte ännu skrivit mina recensioner om den. Men lovar att göra det snarast.

 

 

Om Australian Glow

Det här är en ultralätt mousse som ska smälta in i huden och lämnar en vacker, naturlig, mörkbrun färg på endast en timme. Innehåller återfuktande ingredienser som ger huden en vacker lyster. Den ska även vara utan den typiska brun utan sol-doften som påminner om gamla koksnötter. Läste att den även är nominerad av Swedish Beauty Awards 2020.

 

 

Gör så här:

Rengör huden noggrant och skrubba ordentligt. Jag brukar alltid smörja in mig med bodylotion innan applicering av brun utan sol. Men vid användning av den här ska man inte göra det. Använd gärna en appliceringsvante och lägg på generöst med en mängd mousse. Smörj in ben, armar och resten av kroppen med långa strykande rörelser. Moussen som blir återstående på handsken ska användas till armbågarna, knäna och ansiktet.

 

 

Den här moussen ska ge huden en perfekt solkysst glow inom en timme. Om man önskar en ännu mörkare färg rekommenderas att moussen ska sitta kvar upp till 4 timmar. Efter det sköljer man bort utan någon tvål. Under 24 timmar kommer färgen utvecklas och förändras.

 

    

 

Om du också är nyfiken på denna brun utan sol från Australian Glow så hittar du den genom att klicka här <—

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. Men vad spännande! Aldrig hört om den här sorten förut, men den låter ju väldigt smidig och bra 😊 letat länge efter en BUS som faktiskt är bra men det är så svårt! Ska kanske testa denna ❤️ Berätta gärna vad du tycker sen när du hunnit prova den! Kram ❤️

    1. Så kul att testa den sedan o se om den håller vad den lovar 🌸jag är dålig på BUS jag r oftast bara under våren sedan solar jag 😎kram

  2. Håper du blir fornøyd med denne! Selv har jeg kjøpt disse “bjørnene” som sier at man skal bli brun uten sol, hittil syntes jeg de er veldig gode, og merker jeg blir fortere brun men har nylig startet så spent på å se videre 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan