Skönhet

Australian Glow

” Inlägget innehåller annonslänkar “

En brun utan sol!

Har hört mycket gott om en brun utan sol mousse från Australian Glow. Därför har även jag skaffat mig en. Har ännu inte provat den eftersom jag vill vänta tills huden är blek igen efter all solbränna.

För ett tag sedan visade jag för er en annan brun utan sol men har inte ännu skrivit mina recensioner om den. Men lovar att göra det snarast.

 

 

Om Australian Glow

Det här är en ultralätt mousse som ska smälta in i huden och lämnar en vacker, naturlig, mörkbrun färg på endast en timme. Innehåller återfuktande ingredienser som ger huden en vacker lyster. Den ska även vara utan den typiska brun utan sol-doften som påminner om gamla koksnötter. Läste att den även är nominerad av Swedish Beauty Awards 2020.

 

 

Gör så här:

Rengör huden noggrant och skrubba ordentligt. Jag brukar alltid smörja in mig med bodylotion innan applicering av brun utan sol. Men vid användning av den här ska man inte göra det. Använd gärna en appliceringsvante och lägg på generöst med en mängd mousse. Smörj in ben, armar och resten av kroppen med långa strykande rörelser. Moussen som blir återstående på handsken ska användas till armbågarna, knäna och ansiktet.

 

 

Den här moussen ska ge huden en perfekt solkysst glow inom en timme. Om man önskar en ännu mörkare färg rekommenderas att moussen ska sitta kvar upp till 4 timmar. Efter det sköljer man bort utan någon tvål. Under 24 timmar kommer färgen utvecklas och förändras.

 

    

 

Om du också är nyfiken på denna brun utan sol från Australian Glow så hittar du den genom att klicka här <—

 

//PUSS