Badställen och härliga utflykter

Några bilder från senaste dagarna!

Vi har haft fullt upp varje dag och har inte hunnit kika in här. Tiden går så himla fort och fick nästan panik att jag inte har bloggat på flera dagar. Något som inte är likt mig. Här är iallafall några bilder från senaste dagarna.

Jag och sonen plockade blåbär, hallon och kantareller, vi besökte några härliga stenar och ställen.

Vi har provat på tre badställen i Örebro

Snart ska jag återkomma med recensioner från dessa ställen. Den ena var kaos till det bästa stället. Alltid kul att tipsa om några bra eller mindre bra badställen på vissa platser. Just nu är vi jätte trötta efter dagens utflykt. Har även recensioner på bästa ” brun utan sol ” och återkommer även med det. Om ni inte kommer ihåg dessa produkter så hittar ni dom här nedanför med länkar. Inga betallänkar ifall ni undrar.

Ni hittar inlägget genom att klicka här <— Det andra hittar ni genom att klicka här <—

Men önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

//PUSS

17 comments / Add your comment below

  1. Mmm, ingen stress och press, gör det enkelt och det viktigaste först. Inte alltid så lätt i praktiken men, men vi eftersträvar och vi lär efter vår förmåga, sedan vad syftet är m bloggskrivandet har ju också betydelse och påverkan, en balans här som till allt annat i livet är nog eftersträvansvärt, 😇.. Trevligt och kul m bad samt att Ni hittat bär och svamp.. Här blev en planerad fjällvandring inställd så under kommande sem v hemmavid siktar jag också på lite bad och svampplock om det fina vädret forts. Önskar dig en fin söndag, kramar fr mig..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.