Mina favorit plagg

Som jag vill använda väldigt ofta.

Ja typ varje dag alla dagar i veckan. Mina två favorit plagg denna sommar är helt klart dessa shorts med hög midja och denna off shoulder topp. Shortsen kommer ifrån Vero Moda och köptes i år och toppen köpte jag förra året hos Gina tricot.

 

 

Skulle gärna vilja ha exakt likadana plagg fast i helt andra färger. Antingen beige eller ljusgrått. Midjeväskan är också en favorit som jag fyndade inne på h&m för ett tag sedan. Den är perfekt att bära småsaker i och använder midjeväskan typ varje dag.

 

 

Herregud vad jag vill ha semester NU!

Fick ångest när jag insåg om hur länge det är kvar tills dess. Valde semestern i samband med flytten och det är inte fören i vecka 31. Sjukt långt kvar tills dess och hoppas att det fortsätter att vara varmt även då.

 

 

Nästa vecka fyller barnen år.

Eller sonen gör det redan på lördag och dottern om exakt en vecka. Tog ledigt både torsdag och fredag nästa vecka så att vi tillsammans kan hitta på något kul. Då får jag även en liten minisemester på fyra dagar och det är alltid något.

 

  

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Den outfiten är ju himla snygg, så förstår att det är en favorit!! Skickar en massa grattis i förskott till båda barnen, så kul för dom att snart fylla år 😀 KRAM

  2. Snyggt! 🙂

    Oj det var långt kvar till semester för dig, men nog klokt att ta det vid flytten. Tiden går ju ändå så fort så snart är vi där 🙂 kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.