Outfits, Vardag

Tre shopping favoriter

Det var längesedan jag shoppade i en fysisk butik.

Minns faktiskt inte när det var senast. Det är bara mataffärer som jag går in i men här om dagen blev det några besök nere på stan. Gick då in på Vero Moda och H&M där jag hittade några nya favoriter.

 

 

 

Den här toppen kommer ifrån Vero Moda och hittade den bland reorna. Gillar den jättemycket och det var synd att den var slut i andra färger. Annars gillar jag den här färgen men ville även ha en svart.

 

 

Samma dag hade Vero Moda 25% rabatt på alla kjolar och shorts. Då fastnade jag för ett par shorts med hög midja. Dom ser ut som kostymshorts men är mer som mjukisshorts. Shortsen är sjukt bekväma och så snygga. 

 

 

Ångrar att jag inte köpte ett par till i en annan färg men får göra det en annan gång.

 

 

Inne på h&m hittade jag en vattenflaska i marmor med en kork i koppar. 

 

 

Har redan en kaffemugg i samma mönster och dom matchar varandra så himla fint. Båda två kommer ifrån h&m och dessa ska jag använda väldigt mycket nu under sommaren. Älskar att dricka kaffe i solen och vatten behövs alltid till hand under värmen.

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15