Mjukiskläder till vardags

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Märks det att jag är shopping sugen?

Igår visade jag mina senaste köp och idag får ni se några godbitar från nätet. Okej det här är inget som jag ska shoppa just nu utan vill bara tipsa om dessa härliga plagg. Alltså mjukiskläder är det bästa som finns eller det mest bekväma att ha på sig. Förr bar man bara dessa plagg endast i hemmiljön men idag stylar man gärna upp mjukisplagg till vardags.

 

Du hittar plaggen här <—

 

Två snygga set

Här har jag plockat ut två set då den ena består av en kortärmad topp med ett par shorts. Den andra består av en långärmad hoodie med ett par mjukisbyxor. Båda seten har matchande färger och finns även i andra färger. Just nu gillar jag ljusa färger som vitt och sommarens stora trendfärg ljuslila.

 

 

Du hittar dessa smycken här <—

 

Så klär jag upp mjukiskläder

När jag klär mig i mjukiskläder till vardags brukar jag lägga till större smycken. Som ett par läckra örhängen och halsband. Det gör att plaggen genast ser mer uppklädda ut. Är det kylare ute tar jag på mig en kappa eller trenchcoat. Men till shortsen skulle jag istället bära en kavaj i oversize modell. 

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Jag älskar att chilla runt hemma i mjukiskläder. Känns som att det är det jag har på mig 90% av min vakna tid eftersom jag arbetat hemifrån de senaste 2,5 åren. Och extra mycket nu när man hänger vid sommarstugorna :p

  2. Mjukiskläder är det bästa 🙂 älskar det och fick hem ett par vits i går som jag beställt , lila e ju så fint nu oxå och det går ju att styla så fint, ha en fin dag ,kram

  3. Har alltid tyckt mjukiskläder passar bäst hemma. Men som vanligt, du är snygg i allt så du börjar omvända mig.

  4. Ser ut som supermysiga plagg. Dock är inte jag där ännu i min modeutveckling att jag skulle ha på mig mjukiskläder ute som finkläder. Har inget emot att andra har det, bara jag som inte är bekväm med det! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan