Det bästa med sommaren

Sommaren kommer alltid att vara min favorit årstid.

Nu har sommarvärmen kommit hit på riktigt och det har nästan varit lite tropiskt i luften. Älskar den känslan men det är synd att det ska bli sämre i helgen som kommer. Jag som ville bada men det får vänta till en annan gång. Men nu ska jag berätta för er varför jag älskar sommaren så himla mycket. 

 

Här sitter jag ute på lunchen med en kopp kaffe.

 

Det bästa med sommaren:

♥ Sol och värme. ♥ Tunna kläder. ♥ Gå barfota på gräsmattan. ♥ Glass i stora lass. ♥ Picknick. ♥ Ljusare dygn. ♥ Blommor som växer fram. ♥ Semester. ♥ Kvällsdopp i sjön. ♥ Sola och få mycket D-vitaminer. ♥ Långa promenader och utegym. ♥ Grillad mat. ♥ Hänga på balkongen. ♥ Gå ut med kaninerna. ♥ Göra en massa saker ute i naturen som att fiska, åka båt, plocka blåbär/svamp eller att bara upptäcka nya platser. ♥ En fräsch solbränna.

Det finns även många andra positiva punkter men på grund av situationen får det vänta tills nästa sommar. Hoppas verkligen att allt elände snart är över och att inga fler går bort. 

 

Här ligger jag och slappar klockan nio på kvällen och det är fortfarande ljust ute.

 

Okej det finns även nackdelar med sommaren men den listan blir inte alls lika lång. Mygg, fästingar, pollenallergi och elaka getingar. Just nu kommer jag inte på något mer men det var ju fokus på allt som är positivt med sommaren.

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Keira / Gaby / Camille / Autumn / Harmoney / Gus

12 comments / Add your comment below

  1. Jag vill ha tillbaka värmen igen, hoppas den inte försvinner igen. Att få dessa strålar av d-vitamin, vilken kärlek till kroppen. När mörkret kommer blir jag deprimerad. Jag passar på att lapa sol så mycket jag bara kan.

  2. Jag älskar att det är ljust, men mindre skönt är det när jag måste sova tidigt men inte kan pga kroppen fortfarande tror att det är dag haha! Annars håller jag med dig på alla punkter! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan