Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Glass i stora lass

 
 I lördags när stortjejen var hos en kompis tog jag och lillgrabben en promenad till affären för att köpa glass. Men då fick även den här kartongen med glass följa med oss hem för både jag och barnen älskar dessa fem olika sorter. Min frys är inte heller direkt stor och hela frysen blev genast full med en massa glass. 
 
 Av dessa fem olika glassar är 88:an min stora favorit och om möjligheten fanns hade jag kunnat äta en varje dag. Nu blev jag riktigt sugen på en glass bara för att jag skriver om det då det betyder att jag måste genast plocka fram någon från frysen. 
 
Har du någon favorit av dessa fem sorter?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Den där boxen har så många goda glassar 🙂 Åt Sandwich förut 🙂
  De e inte helt fel o ha frysen fylld av massa god glass 😉
  Kram

 2. Men åh vad skönt att höra 🙂 Jag antar att det snart kommer gå över, men just nu är det lite jobbigt 😛
  Min favorit av de glassarna är också 88:an, nu blev jag super sugen på att köpa hem dom. Måste nog göra det i morgon 🙂

 3. åh älskar dem där glassarna 😀 min favorit av dem där är nogger 🙂 men 88an är också en riktig favorit och sen sandwich =)

 4. ALLA är ju klassiker och så himla goda, men för mig står det mellan GB Sandwich och Piggelin. Det känns som att de är favoriter av OLIKA anledningar…. skulle jag BARA få välja en så skulle det nog bli Piggelin ändå ^^

 5. Gott! Är inne i en period just nu så jag vill äta glass jämt, hihi! 88:an är nog min favvo av dom, men sandwichen är ju god den också 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan