Inspiration, Mode

Mode/Inspiration inför sommaren

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Hos We Heart It hittar jag alltid mycket inspiration.

Den sociala nätverkssidan We Heart It är en bildbaserad sida där du hittar inspirerande bilder på allt möjligt. Du hittar bilder efter mängder av olika kategorier som mode, inredning, kändisar, djur, barn, natur, resor, fantasi, skönhet och mycket mer. Att det finns så många olika kategorier gör att jag söker efter all min inspiration där och den här gången valde jag ämnet mode. Har plockat ut några av dom senaste modebilderna som jag föll extra för och satte ihop ett kollage.

Här ser ni ett kollage med en massa inspiration inför sommarens mode.

 

 

Det här gillar jag just nu!

Byxor med hög midja och då gärna i lösare passform. Tight är också snyggt men vill ha hög midja på alla underdelar. Vill matcha det med kortare toppar, knytblusar eller off-shoulder. Dressade set eller en blazer som jacka. Kolla bara in skorna från Gucci! Så himla snygga! Annars säger jag  även ja tack till sneakers med platå. 

 

Har även kikat runt på olika klädsidor då jag plockade ut några godbitar som inspirerades från kollaget. Länkar till vardera plagg hittar ni under kollaget nedanför. 

 

Jumpsuit // Spetstopp // Topp // Bälte // Topp // Blazer // Shorts // Jeans // Byxor

 

Den här gången blev det varken klänningar eller kjolar men återkommer med det en annan dag. Kände att det skulle bli alldeles för mycket med exakt alla mina favoriter i ett och samma inlägg.

Men nu önskar jag er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS