Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Utmana sig själv med nya äventyr

Jag älskar sommaren

Något som jag verkligen längtar efter är att ta årets första dopp. Om jag bodde kvar i Askersund så hade jag garanterat redan gjort det flera gånger. För där hade jag bara gångavstånd till Vättern. Här i Örebro är det betydligt längre men ska snart börja med dessa äventyr. Inte den här helgen. Men kanske nästa för jag vill ha barnen med mig. 

 

Netti Starby - Sida 28 av 405 - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.

 

Sedan jag flyttade till Örebro så har jag besökt flera olika badplatser. Men det finns fler att upptäcka och det ska jag göra även denna sommar. 

 

Netti Starby - Sida 28 av 405 - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.

 

Det finns allt möjligt som mindre sjöar, kalkbrott med turkosa vatten och bättre och sämre ställen. 

 

Netti Starby - Sida 28 av 405 - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.

 

Det enda som jag saknar från Askersund är Vättern. Vet inte varför men sjön är så magisk. Kanske inte på alla badplatser. Men kommer man en bit ut på sjön så finns det många härliga platser att besöka. 

 

Sista jobbveckan - Netti Starby

Oj jag förstår att det blev tjatigt att få se mina fötter på flera av bilderna.

 

För några år sedan föredrog jag att bada i en pool eftersom sjöar skrämde mig. Speciellt när man inte kunde se botten för då vet man aldrig vad som finns nedanför en. Idag är sjöar och hav magiska för mig. Eftersom det är äkta och inte finns klor. 

 

Netti Starby - Sida 107 av 378 - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.

 

Har kommit över den rädslan för idag känner jag mer spänning. Att få utmana sig själv med att lära känna nya badställen.

Vad föredrar ni? Pool eller sjö/hav?

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Jag är också så taggad på årets första dopp (och lite rädd, för jag tycker alltid att det är så kallt haha). Jag har nära till Vättern nu, men från Jönköpingshållet. 🙂

  2. Vilka härliga badplatser och hoppas du hittar fler spännande platser att besöka denna sommar, jag föredrar nog alla tre om vädret tillåter men havet är magiskt älskar saltvatten kram 🌸

  3. Förstår att du saknar sjön. Jag har gångavstånd till Vänern och förutom baden hade jag saknat promenaderna längs sjön om jag flyttade.
    Jag föredrar sjö eller hav generellt, men ibland tycker jag det är så skönt att få slippa sanden som klibbar sig fast och lägger mig hellre vid en pool.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan