För ett år sedan – förändringar mot det bättre

För ett år sedan togs den här bilden.

Då hade jag ingen aning om vad jag hade framför mig i framtiden. Att jag skulle förändras så mycket samt att hela mitt liv blev annorlunda. Corona viruset spreds och tog över hela världen och det påverkade alla människor. Något som fortsätter än idag och det vore ett mirakel om det någonsin tog slut. Men förutom det var det mycket mer som hände med mig. Inga allvarliga saker som med Corona viruset utan några mindre som ändå är ganska stora för just mig.

 

 

Förändringar under året 2020

När jag såg den här bilden började jag att fundera på mina förändringar. Brukar varje år skriva en årsresumé vid årets slut. Men eftersom tiderna har varit som dom har varit så vill jag dela med mig av några punkter som hände under år 2020. 

 

 – Jag hade inga tatueringar. Har alltid varit rädd för att det ska göra sjukt ont. Men en dag bestämde jag mig för att bara göra det. Bokade en tid och blev förvånad över att det inte alls gjorde ont. På ganska kort tid hade jag från noll till sex stycken tatueringar.

– Jag var otränad. Hade ingen träningsmotivation för fem öre under årets slut. Min kropp kändes svag och året därpå bestämde jag mig för att börja träna på allvar. Något som gav snabbt resultat och mådde mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Här är ett blogginlägg om — > ” Styrkan kommer inifrån ” där jag beskrev väldigt bra om mina förändringar mot det bättre. 

– Jag bodde i Askersund. Har levt i en bubbla i Askersund i alldeles för många år. En dag bestämde jag mig för att flytta. Pratade med både barnen och barnens far och sedan började min resa med flytten. Ni som följer min blogg har fått följa hela min flyttresa. Idag bor jag i Örebro och känner mig hemma där.

– Jag hade ingen livsglädje. När jag inte jobbade ville jag helst ligga under täcket och bara gömma mig. Något som jag inte gjorde men kände ingen glädje för någonting. Från den dagen jag flyttade till Örebro blev jag mer taggad över livet och fick tillbaka livsglädjen. 

 

Mitt mående är inte helt bra

Okej jag mår inte hundra procent bra idag men betydligt bättre. Att bara ha motgångar i livet har blivit en stor vana att jag inte vågar må bra. Men nu jobbar jag på min inre styrka som ska få mig att börja våga mera. Därför tatuerade jag in texten ” strength to dare ” under ena nyckelbenet för att bli påmind om det. 

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

 1. Vilket fint inlägg, och motiverande säkert för många att bara läsa! Det är sjukt hur snabbt saker kan ändras när man väl riktigt bestämmer sig för det.. samma för mig i början av detta året så blev jag SÅÅ bestämd för att börja träna och har gjort det sen dess och inte ångrat en enda sekund av det och så mkt mer energi man allmänt får av det också. Och mentalt mår man bättre också.
  Hejar hejar på dig du är grym 💜
  Kramis

 2. Små men otroligt betydelsefulla saker som hänt dig i år! Sååå glad för din skull att du kunde flytta till Örebro. Tror det är en stor del i att må bra att bo på ett ställe man trivs 🙂 Kram

 3. Roligt att läsa om dina förändringar. Mycket kan verkligen hända på ett år. Skönt att du mår bättre 🙂
  Ha en fin fortsättning på torsdagskvällen kram <3

 4. Himla många förändringar, speciellt flytten har kan jag tänka mig gjorde en hel del med ens välmående. Så himla härligt här i Örebro, trivs också himla bra. Saknar min familj i Stockholm, men utöver det är vi intresserade att fortsätta bo här i Örebro efter mina studier 🙂

 5. Ja, man undrar ju om coronan någonsin kommer ge med sig.
  Kul att du vågade tatueringarna. Jag tycker inte heller det var så farligt. Vissa ställen gjorde lite ondare än andra men det är helt klart att man står ut. Jag har två stycken 🙂
  Härligt att du mår bättre, Örebro är en fin stad
  Kram!

 6. ja men du det märker man faktiskt heja dej
  det är jobbigt med psykiska men ja vi kämpar för det oxå
  o flytta ja vi sa ju det sjulle kännas bättre så bra kram på dej

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan