Skip to content
Inspiration, Personlig, Vardag

Mina fyra favoriter

Under varje säsong har man sina favoriter.

Det kan vara vad som helst som en speciell ögonkräm, ytterplagg, doft eller något inom teknik. Ja vad som helst! Nu ska jag berätta mina fyra favoriter som jag gillar extra mycket just nu. 

1. Min balkong

 

Jag älskar att tillbringa tid på min balkong och när det blir mörkt är det extra mysigt. På bilden ser ni endast en liten belysning men har mer än så. Det finns även flera solcellslampor och en ljusslinga. Därför är det här en favoritplats i mitt hem. 

2. Solglasögon

Mode Archives - Netti Starby

 

Dessa solglasögon från RayBan har hängt med år efter år. Älskar dom fortfarande och behöver verkligen skydda ögonen från solen. Avskyr att kisa och då är solglasögon räddningen. 

3. AirPods

 

Mina promenader hade inte varit lika roliga utan mina AirPods. För genom dom kan jag lyssna på podcast, musik och ljudböcker när jag vill. Även under matlagning och städning för det gör allt det tråkiga genast mycket roligare. 

4. Deodorant 

 

Jag har tidigare tipsat om den här deodoranten från Rexona. Ni hittar inlägget genom att klicka här. <— Denna doft är helt underbar och en perfekt sommardoft. Det här är den enda deodoranten jag vill använda just nu under dessa svettiga dagar. 

 

//PUSS

6 comments on “Mina fyra favoriter”

  1. Mysigt inlägg! Jag vill också ha airpods men jag kämpar på med mina sladdlurar så länge de håller… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *