Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nya fynd och lite annat

Idag känns det som måndag fast det är tisdag. Att det var en röd dag igår är aldrig fel och snart har även denna dag passerat.

Här får ni se klänningen som jag köpte inne på Vero Moda i lördags. Det var den jag hade på mig under kvällen och materialet är så sval och skön. Inte blir den skrynklig heller och passar både till vardags som fest. 

 

 

Förra veckan klickade jag hem några saker från H&M:s stora rea. Då blev det bland annat en snygg anteckningsbok/dagbok och en liten vas. Min förväntan var att boken skulle vara större och att vasen var mindre. Men det var visst tvärtom. Så blir det när man inte läser måtten ordentligt men är nöjd ändå. 

 

 

Alltså jag har verkligen blivit en film-nörd. Har ingen aning om hur många filmer jag har sett på senaste tiden. Är också inne på en ny ljudbok som jag lyssnar på i samband med mina promenader. 

 

 

Jag får ta och tipsa er snart om filmerna som jag rekommenderar och även ljudböckerna. För sommaren kan även ha regniga dagar och då vill man se på film. Under soliga dagar uppskattas ljudböcker både när man solar eller är ute på en promenad.

En sak till!

Jag kan fortfarande inte kommentera hos vissa som bloggar på blogg.se. När man klickar på den där robot-rutan så snurrar det bara och inget mer händer. I normala fall får man klicka på några matchade bilder tills det blir godkänt. Alla har inte den funktionen på blogg.se men vissa har det. Därför måste ni veta att jag inte undviker er. Jag läser era inlägg men kan tyvärr inte kommentera tillbaka. Hoppas att det snart löser sig?

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

  1. Den klänningen är så fin, köpte den fast i grönt förra året! Den kan det bli till midsommar för mig 🙂 Ha en fin onsdag, KRAM!

  2. Trevlig inlägg!

    Jag har också haft problem med den där “robot-rutan”. Då har jag uppdaterat sidan, därefter har det fungerat. Jag har däremot stora problem med att kommentera bloggarna hos nouw, vilket har pågått i flera dagar…

    Svar: Tack för din fina kommentar. <3

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan