Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En spontan utekväll

Det blev visst en längre bloggpaus än vad jag hade räknat med. Senaste inlägget var i torsdags och hade tänkt skriva igår men istället blev det idag. Nu ska jag berätta vad jag har haft för mig.

I fredags kväll ringde min barndomskompis upp mig och vi babblade på i över två timmar. Hon bor i Stockholm och ville spontant åka till mig dagen efter. Så hon bokade en buss som skulle vara framme klockan ett. Hon lyckades även övertala mig att vi skulle gå ut och dansa samma kväll. Först blev jag tveksam eftersom jag inte minns när jag sist var ute på någon nattklubb. Hade heller ingen aning om vart vi skulle för jag har aldrig festat i Örebro. Kom även på att jag inte har några lämpliga kläder för jag bor mest i mina mysplagg.

 

Nya möjligheter - Netti Starby

 

Så det blev en liten shoppingrunda på stan innan vi fortsatte hem till mig. Inne på Vero Moda hittade jag en klänning och hon en topp och en ny handväska. Vi käkade även lunch på stan och sedan tog vi en promenad hem till mig. Klockan var halv fyra på eftermiddagen när vi landade i min lägenhet. Hon ville ta en tur till Svampen och det hann vi med innan dom stängde klockan fyra.

 

En lugn dag - Netti Starby

 

Sedan lagade vi middag, drack vin, snackade skit och lyssnade på musik. Vi hade så mycket att prata om så det blev en hel del babbel. Senare på kvällen gjorde vi oss iordning och strax efter klockan elva på kvällen gick vi mot stan. Vi hade ingen aning om vart vi skulle men hamnade sedan på en nattklubb som jag inte ens visste existerade. Det kostade ingen inträde och det var ett plus i kanten. Sedan dansade vi hela kvällen lång och herregud så svettig jag blev.

Med andra ord blev det en lyckad kväll och det här var något som jag verkligen behövde. Spontana kvällar brukar alltid bli lyckade av någon konstig anledning. Därför tackar jag min bästa barndomsvän som fick mig att komma ut för en gångs skull. Hade tyvärr inga bilder från kvällen och därför delar jag med mig av några äldre bilder. 

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. Vilken dag och kväll! Glad för din skull att den blev så lyckad.

    (Sent) Svar: Tack för din omtänksamma kommentar. Att leva i nuet är det bästa för lyckorusets skull. <3

    Kram

  2. Ja jag håller med dig, spontankvällar blir altid bra! Kanske är det för att man inte hinner skapa planer och förväntningar som det blir så himla bra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan