Allmänt, Personlig

Bästa massagedynan

Här är min nya kompis!

Har tidigare nämt för er om ett stort paket som jag fick hem förra veckan. I den innehöll det en massagedyna som masserar huvud, axlar och övre/nedre/hela ryggen.

Helt klart årets bästa köp och det här har jag behövt länge. Alldeles för länge!

 

 

Varför köpte jag den?

Är alltid väldig stel och hård i både axlar, nacke och rygg eftersom jag spänner mig mycket omedvetet. Ibland får jag även spänningshuvudvärk och då speciellt under stressiga situationer. Den här massagedynan ska ge den behandling jag behöver och därför bestämde jag mig för att beställa hem den. Nästan varje kväll efter mina långa arbetsdagar sitter jag i massagedynan på soffan och den får mig att varva ner mycket bättre inför nattsömnen. Känner mig helt avslappnad efteråt och det är så skönt att bli av med besvären. 

 

 

Innan jag bestämde mig för just den här hade jag googlat runt på många olika varianter. Den här stämde bäst i just mina behov och nu ska jag berätta lite mer om denna mirakel.

Om massagedynan!

Dynan kommer ifrån märket Medisana som är fullspäckad med en rad olika massagepunkter. Den kan verkligen ge shiatsumassage och det var exakt denna massage jag var ute efter. Massagedynan ger även en kombination med akupressurmassage och har en massagedyna med värme. Med hjälp av en fjärrkontroll kan man styra värmefunktionen i dom inbyggda massagehuvudena. Som består av två för huvud och axlar, två roterande massagehuvuden för övre/nedre/hela ryggen. Det sitter även massagepunkter i själva sittdynan som kallas för akupressurmassage. 

 

 

Rekommenderar!

Ja nu har ni fått se min nya kompis och jag kan verkligen rekommendera er att köpa hem något liknade. Iallafall för er som är spända, stressade eller har svårt att varva ner om kvällarna. Väldigt bra för både hälsan och själen eftersom massagen får dig att slappna av mentalt medan det minskar stress och oro. 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

Sugarbearhair women’s multi / Eye shading brush / Blending brush / Tapered blending brush / Stippling brush / Blush brush / Rebecca Stella Edp / Brush holder / Eye brow pencil / Brow gel