Outfits, Psykisk ohälsa

Här är jag

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

 

En perfekt färg för den som vill synas! 

Fastade direkt för denna färg när jag såg den för första gången. När tröjan beställdes visste jag att den skulle vara färgstark men i verkligheten är färgen ännu starkare. Typ neonorange men det gillar jag. Hej här kommer jag och ingen kan direkt missa mig haha.

 

 

Tappade bort mig själv!

För något år sedan hade jag aldrig vågat bära en sådan färg men nu blir det mer utmaningar. Det handlar alltså om mitt mående. Ni som har följt min blogg under en längre tid vet om att jag lider av psykisk ohälsa. Något som jag jobbar med varje dag och det senaste året har jag tagit det på mera allvar. Alltså att lära känna mina varningssignaler i god tid, utmana mina svagheter och framför allt att lära känna mig själv. För drygt 10 år sedan tappade jag bort mig själv helt och hållet. Det hände i samband när jag gick in i väggen för första gången. Blev då helt personlighetsförändrad och mitt liv har varit som en berg och dalbana med många motgångar. Trots det har jag alltid lyckats resa mig upp tillslut. 

 

 

Men jag har fortfarande väldigt mycket att jobba med men går inte in djupare på det nu i detta inlägg. Det var längesedan jag skrev om min psykiska ohälsa men ska börja göra det igen. Då jag vill dela med mig av mina personliga livserfarenheter, om hur jag har hanterat allt och vill även hjälpa andra som är påväg eller är i samma situation. Tillsammans blir vi alltid starkare! 

 

 

Men nu avslutar jag inlägget med att gå tillbaka till tröjan!

Älskar passformen på den här tröjan som är oversize och känns jättemysig nu till hösten. Har en till i svart färg också i min vanliga storlek. Den här orangea tog jag i en storlek större för att få en ännu mer oversize känsla. Tröjan finns i många flera fina färger och du hittar den genom att klicka här <—

   

 

Nu blev det två olika ämnen i ett och samma inlägg. Men när jag började att skriva om starka färger på plagg kom jag automatiskt in på mitt mående från förr och idag. På något sätt kändes det som att ämnena gick ihop.

 

//PUSS

 ♥