Inredning, Vardag

En fin vas

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Natten till torsdag väckte sonen mig med hög feber.

Han var kokhet och febertermometern visade 39 graders feber. Därför blev det vab både torsdag och fredag men igår var han helt feberfri. Skönt för honom att det inte blev alldeles för långvarigt. Undertiden jag har vabbat har jag passat på att fixa i hemmet. Har bland annat rensat och flyttat om lite.

Här får ni se en jättefin stor, vit vas som står på mitt köksbord!

 

 

Har ändrat om färgtemat i köket till lite mera höstkänsla. Hade mycket i ljusrosa innan och nu är det istället mörkblått.

 

 

Den här vasen finns även i svart färg och ni hittar den genom att klicka här <—

 

 

Idag ska jag och dottern åka för att shoppa.

Hon behöver bland annat nya höstskor och en jacka. Vi kommer säkert att hitta mer än det och det är så roligt att kika runt i olika butiker. Lunch ska vi även få i oss och då ska det bli sushi. Finns Sushi Yama i Marieberg galleria där vi ska befinna oss. Nu ska vi ta och göra oss iordning för vi ska iväg om ett tag.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS