Personlig, Vardag

Charmiga kaniner

Som dessutom är väldigt söta!

Det ser verkligen ut som att jag har bett kaninen att sitta still med en ros bredvid sig haha. Men riktigt så var det då inte. Den där rosen har legat lite här och där på balkongen i flera månader. Snart blåser den säkert bort helt och hållet.

 

En kanin på balkongen!

I lördags öppnade jag luckan till kaninburen då den ena kaninen ville komma ut och skutta. Öppnade även balkongen för det är alltid skönt att få komma ut en stund. Då hamnade kaninen bredvid rosen som låg på golvet och det såg så gulligt ut. Självklart blev det då en massa fotografering för min del.

Nu kanske ni undrar vart den andra kaninen befann sig?

Jo i buren för hon ville inte komma ut över huvud taget. Utan ville bara sitta där inne och tjura. Kaninerna heter Jojo och Sessi och det är Jojo som blev med på bilderna. Hon är mycket mer social och vill vara med hela tiden medan Sessi vill vara för sig själv. Jojo är alltså extrovert medan Sessi är introvert. Två kaniner med helt olika personligheter och det är så charmigt.

Jag har tidigare skrivit om dom men nu var det ett tag sedan. Därför berättade jag igen om vad dom heter eftersom bloggen har fått många nya läsare. 

Uppskattar verkligen er alla som kikar in här på bloggen varje dag och framför allt era fina kommentarer. Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

Black Galaxy Marble / Golden Burgundy Marble / Emerald Satin / Black Reef Marble