Personlig

Sex sanningar

 Mina personliga blogginlägg handlar oftast om min psykiska ohälsa.

Har så mycket mer som jag vill dela med mig av men vet inte vart jag ska börja. Inget som jag ska gå djupare in på idag men kom på att det var längesedan jag delade med mig av några personliga hemligheter. Då menar jag väldigt personliga saker och sist var det riktigt uppskattat av många som gillade att läsa det.

 

 

Här får ni läsa om mina sex sanningar som jag avslöjar för er idag!

• Jag har alltid älskat husdjur. Är uppväxt med både hamstrar, kaniner, marsvin, katter och en hund. Har även tagit hand om andras djur och vilda fåglar som hade skadat sig ute i naturen. Idag har jag två kaniner och hade mer än gärna velat ha både en hund och en katt. Men det går inte på grund av mina långa arbetstimmar. 

• Fick ett pris för ämnet hemkunskap. När jag gick ut nian fick några elever ett pris i olika ämnen som lärarna hade valt ut. Jag blev då vald till ämnet hemkunskap och det var riktigt roligt att jag fick den stora äran. Intresset för matlagningen och bakningen fortsatte eftersom i gymnasiet läste jag kost och hälsa linjen. Blev dock ingen kock och jobbar inte heller inom matlagning eller bakning. Idag jobbar jag inom vården som jag läste vidare till efter gymnasiet.

 

 

• Drömmer sjukt mycket varje natt. Jag sover väldigt lätt eftersom mina drömmar är otroligt verkliga. Sover man däremot tungt brukar man inte minnas sina drömmar. När jag vaknar på morgonen känns det ofta som att drömmen var på riktigt. Kan ibland vara riktigt obehagligt och vissa dagar känns det extra jobbigt när jag blir påverkad av drömmarna.

• Jag har gått på konstsimning. Det var under min tonårstid men tröttnade på det efter två säsonger. Men minns än idag några av konsterna som jag då lärde mig. Alltså lite nytta fick jag ändå av det trots allt. 

 

 

• Jag är expert på att träffa svin. Därför är jag singel sedan fyra år tillbaka. Brukar kalla det för svininfluensa när killar visar sig vara riktiga svin. Klarar mig bättre utan dom och därför lever jag lyckligare ensam. Syftar på allt och alla från hela min livsstil med undantag någon enstaka. 

• Hade inget tålamod. Förr klarade jag inte av att vänta eller att stå i kö. Blev bara extremt stressad av det. Nu ser jag det istället som en anledning till att få andas ut för stunden. Något som jag har lärt mig genom min resa mot psykisk ohälsa. 

Det var några av mina sanningar! Hoppas att ni tyckte det var lika roligt att läsa det här även den här gången?

 

//PUSS