Personlig, Vardag

Veckans sämsta och veckans bästa

 Den här måndagen känns riktigt bra!

För nu har jag semester och behöver inte vakna av en jobbig väckarklocka. Istället tar jag sovmorgon och dricker mitt kaffe i lugn och ro. Sedan tar jag dagen som den kommer. Helt underbart! Men nu tänker jag starta denna nya vecka med veckans sämsta och veckans bästa från föregående vecka. Då kör vi!

 

 

Veckas sämsta:

 

Jag hade PMS och kände mig konstant lättirriterad.

? Det var otroligt mycket på jobbet.

? Hade många ärenden efter jobbet varje dag men nu är det äntligen över.

? Hann bara träna ett enda träningspass men det är bättre än ingenting.

? I helgen var det så mycket moln på himlen och där sprack mina planer att bli solbränd. Igår skrev jag att det inte var ett moln på himlen men det ändrade sig snabbt. Hann bara sola i en timme innan solen försvann bakom molnen. 

 

 

Veckans bästa:

 

Fick hem flera paket och sånt är alltid roligt.

? Har skaffat mig SSL ” Secure Socket Layer “ och nu är min blogg äntligen säker. Kan skriva lite mer om det i ett annat inlägg om ni vill? Har tagit flera kvällsdopp i sjön och det är så härligt.

? Jag gick på semester.

? Jag fick äntligen tag i ett nagellack från Isadora som har varit slutsålt i alla butiker.

? Jag har ätit både sushi och poke bowl.

 

Hade faktiskt en rätt bra vecka och den här veckan blir säkert ännu bättre. Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7.