Personlig, Vardag

Det var väldigt nära

Igår var jag nära att försova mig.

Väckarklockan ringde, jag stängde av den och la sedan huvudet på kudden igen. Kom på mig själv att jag måste gå upp direkt för annars somnar jag om. Då vet man aldrig när jag vaknar och avskyr att starta en dag med en massa stress. Dagen blir då helt förstörd och vilken tur att det inte hände. Imorse kände jag nästan likadant och dessa mörka tider gör mig konstant trött. 

Detta känns mycket mer lockande!

Här har jag plockat ut några bilder från mitt vardagsrum. Just nu känns det mer lockande att spendera min dag där. Men så förblir det inte utan det får vänta tills i kväll efter jobbet. Innan jag kommer hem blir det först några ärenden, när jag kommer hem har jag några saker som måste göras. Efter allt det där ska jag inte gå en meter ifrån soffan och här längre ner får ni läsa om något helt annat!

 

 

Nu har jag tyvärr missat några dagar av Sara Madeleines bloggutmaning.

Eftersom det har varit struligt med bloggen och har även haft annat att skriva om. Men idag blir det äntligen av och här kommer dagens utmaning med dagens fråga!

Skulle du kalla dig själv för en aktiv person?

Mitt svar är ja. Varje morgon tar jag en omväg till bussen för att få en längre promenad. Det blir mellan 20-40 minuter beroende på när jag kommer hemifrån. Eller hur seg jag är haha! 

Kliver även av bussen två stationer tidigare innan jobbet då promenaden blir runt 20 minuter istället för fem minuter.

Jag rör mig väldigt mycket om dagarna på jobbet eftersom det blir mycket spring hit och dit. Tar också alltid trappor istället för hissen om jag inte har en massa tunga saker med mig.

Brukar oftast ligga på runt 12000-14000 steg när jag kommer hem efter jobbet. Om jag inte har en massa ärenden att göra varje dag försöker jag träna två pass i veckan. Då blir det styrketräning hemma direkt när jag kommer innanför dörren. Väntar jag till senare är det kört för då har jag svårt för att komma igång.

Därför tycker jag att jag är en aktiv person och mår bra av att vara det.

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8