Vardag

Kall mat

Nu har jag ätit kall mat tre dagar i rad.

Något som är extra gott under varma dagar men nu är jag trött på det. Igår kväll lagade jag en köttfärssås och det ska jag även äta idag. Det var faktiskt längesedan jag bloggade om mat och tog några bilder på mina kalla måltider.

 

 

I fredags efter jobbet gick jag till Sushi Yama och köpte hem sushi och en poke bowl. Bestämde mig för två olika maträtter så att jag kunde äta den ena på fredagen och den andra i lördags. 

 

 

Sushi är verkligen en vacker måltid att titta på och väldigt gott.

 

 

Jag har faktiskt aldrig tidigare ätit poke bowl och det smakade riktigt bra.

 

 

I söndags åt jag sill med potatis och det blev även lite igår till lunch. Efter det känner jag mig mätt på just kall mat och nu föredrar jag varma måltider.

God morgon finisar!

Igår passade jag på att starta dagen med ett träningspass och herregud så svettigt det blev. Sedan har jag små grejat hemma och cyklade ner till skogen där jag plockade blåbär. Ville passa på då det inte var lika varmt ute som tidigare dagar. Idag är jag sugen på att cykla till Stjernsunds slott men enligt väderprognosen ska det regna idag. Därför ska jag avvakta i några timmar men annars kanske jag gör det imorgon istället. Jag har ju ändå semester och då vill jag ta tiden som den kommer.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9