Mode, Outfits, Vardag

Mitt favorit plagg

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Funderade på vilken dag det är idag?

Blir så dagblind när jag har semester och speciellt när jag är hemma. Det är redan mitt i veckan och dagarna bara rusar iväg. Här visar jag några bilder på ett favoritplagg som har används en hel del under dom varmare dagarna. Det är ett par svarta shorts med en snygg detalj framtill.

 

 

Shortsen har ett mjukt material och en dekorativ rosett framtill. Just nu är det 55% nedsatt pris på dom och ni hittar shortsen genom att klicka här <—

 

 

Idag blev det en sen bloggning!

Har bara tagit det lugnt under förmiddagen och alldeles strax ska jag ta tag i dagen. Igår höll jag på med mitt hår nästan hela dagen. Färgade först hårutväxten och sedan la jag i nya extensions. Nu har jag äntligen ett fräscht hår!

Imorgon ska jag åka bort och kommer inte hem fören på söndag. Ska åka till en vän som bor ute på landet och det ska bli så himla mysigt. Sedan har jag en hel vecka till av min sista semester och den veckan är helt oplanerad. Ska iväg på en utflykt som jag har nämt för er tidigare. Men tar det efter hur vädret är. Idag hade det varit perfekt men har en hel del att göra och vill inte stressa.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS