Kiss Gel Fantasy

 
 Nu är jag verkligen så himla taggad för ikväll ska jag äntligen sätta på mig mina nya naglar. Haha inte direkt värsta grejen men eftersom jag aldrig annars får ha långa målade naglar så blir det en stor grej för mig.
 
För en gångs skull ska jag testa färdig målade lösnaglar i gnistrande glitter-manikyr eftersom det går liksom mycket fortare. Har inte så mycket tid på mig då jag inte hinner vänta på nagellack som ska torka efter varje lager. Annars älskar jag att måla naglarna själv men det här är blir bättre än ingenting.
 
 
Det här är något helt nytt för mig som jag ska prova på och det är lösnaglar från Kiss Gel Fantasy. Man kan både limma fast lösnaglarna eller använda de självhäftande flikarna som följer med i förpackningen. Dom ska sitta upp till en vecka och det passar bra för mig som måste ta bort dom redan på tisdag eftersom jag ska jobba mellandagarna. 
 
 
Ljusrosa med glitter är verkligen min grej!
 
 
 
Det finns även lösnaglar i andra färger och former från märket och du hittar dom genom att klicka här <— Adlink
 
Återkommer självklart med bilder på resultatet!
 
 
//PUSS
 

23 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.