Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dagens bild

En ny bild varje dag

Varje dag dyker det upp en ny bild på min telefon från min kamerarulle. Idag bestämde jag mig för att dela med mig av dagens bild innan jag kollade upp vilken det var. Tur att det inte var något pinsamt för det slumpas vilken som helst. Men dagens bild blev iallafall på när jag tränar på ett utegym.

 

 

Jag gissar på att bilden måste vara runt två år gammal. På den tiden bodde jag i Askersund och brukade oftast träna där under helgerna. Sonen brukade ofta följa med mig och det var förmodligen han som fotograferade denna bild. Man ser en solstråle som lyser rakt ner mot mig och det ser lite coolt ut. 

 

 

Det finns ett större utegym här i Örebro men har bara provat på där en gång sedan jag flyttade hit. Nu blev jag sugen på att träna där efter att jag såg den här bilden. Men kom nyss hem från en långpromenad så det får bli av en annan gång.

Nu känns hemmet så himla fräscht. Har dammsugit ordentligt överallt och ni skulle ha hört hur det lät när jag dammsög vardagsrumsmattan. Det lät kling, kling, kling och det var från allt gott vi har stoppat i oss under helgen. Även om man försöker att inte spilla runt popcorn och chips så händer det ändå av någon konstig anledning. Någon som känner igen sig?

Nu ska jag steka pannkakor för det är jag så himla sugen på. Sedan blir det en lång dusch och en film som avslutning på denna helg. Hoppas att ni har haft en bra helg?

Men önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

  1. Jag känner veeeerkligen igen mig, och jag och min man äter oftast middag i soffan också (fast jag vet att man inte ska) så det klingar ordentligt i dammsugaren då 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan