Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Helgens matvanor

Idag är det mulet men rätt så varmt ute.

Nu har löven på träden utanför min balkong samma färg som mina detaljer. Har visat för er tidigare att jag valde detaljer i senapsgult på balkongen som är en härlig höstfärg.

 

 

Herregud så trötta vi var igår kväll och vi somnade tidigare än vanligt en fredagkväll. Men idag känner vi oss piggare så ikväll blir det säkert fler filmer. 

 

 

Idag har vi varit ute en sväng och även handlat på Hemköp. Då fick även några kanelbullar följa med oss hem till eftermiddagsfikat. Innan dess har jag även gått ut med en massa skräp till återvinningen. Känns så skönt att bli av med skräp och det känns som en befrielse när allt är borta.

Nu ska jag fundera på hur vi ska lägga upp resten av dagen. Vi har en hel del att äta idag så vi får börja med fikat ganska snart. Ska även laga spagetti med köttfärssås och tillaga bakad potatis i ugnen. Får se hur matordningen blir men tror vi tar köttfärsen senare ikväll. Vi får inte heller glömma all godis och snacks som vi har laddat upp. Känns som vi mestadels äter under helgerna då matvanorna blir annorlunda jämfört med vardagarna. 

Men nu avslutar jag denna inlägg med att önska er alla en fortsatt mysig helg. Vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

3 comments / Add your comment below

  1. Vad fint du hat matchat. 🙂
    Skönt att bli av med en massa skräp. Det är inte klokt vad man samlar på sig.
    ha en fin söndag kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan