Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bli på bättre humör

Idag känner jag mig lite låg men så är det ibland. Därför väljer jag att dela med mig av några höstbilder med vackra färger. Ja färgstarka färger gör en något gladare i själen och dessa bilder togs under en lunchrast. Tror att det var runt två veckor sedan och vill passa på innan alla löven är borta. 

 

 

Idag är det kanelbullens dag och självklart blev det fika på jobbet. 

 

 

Efter jobbet tog jag en rask promenad och nu sitter jag i soffan insvept i en pläd. 

 

 

På onsdag efter jobbet ska jag och kollegorna ha avtackning för några som har gått i pension. Då ska vi ut och käka middag och ha en super trevlig kväll tillsammans. Vi har även en festkommitté med några hemliga planer inför kvällen. Något som blir riktigt spännande. 

 

 

Annars har jag inte så mycket inplanerat denna vecka. Har fått hem några nya skönhetsprodukter som jag vill visa er. Får se om jag gör det imorgon? Är väldigt nyfiken på att testa allt och något blir det garanterat ikväll. 

 

 

Men innan dess ska jag hitta något roligt att titta på. Vill bli på bättre humör och tänka på något helt annat.

Önskar er alla en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Så otroligt vackra löv du fotat, kan dom inte bara hänga kvar där till våren:) så fint, Hoppas du får en härlig kväll med arbetskollegorna,kram

  2. Oj så vackra höstbilder, hoppas att du får en trevlig kväll med dina kollegor. Hoppas att du kommer att börja känna dig gladare, kram.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan